Correu Facebook Instagram YouTube
Arribada
Sortida
Adults
Nens
El millor preu garantit

Centre Nitrox

Bussejar amb Nitrox, sempre a l’alçada de l’última tecnologia, Hotel Les Illes, Costa Brava.

Fa uns anys que el Nitrox, en un principi utilitzat només per a la pràctica del busseig tècnic, s'ha incorporat al busseig esportiu per fer immersions. 

El Nitrox és de fet aire enriqui amb oxigen, és a dir, s’augmenta la part d’oxigen per disminuir els efectes negatius del nitrogen en els teixits corporals. Aquest canvi en la mescla permet augmentar el seu temps de fondo amb una càrrega reduïda de nitrogen, en contrapartida no es pot bussejar a molta profunditat. És necessari saber calcular bé les mescles i planificar el busseig, per això és obligatori treure’s el títol Ean Nitrox Diver. Aquesta especialitat està disponible a la nostra escola d’immersió de l'Estartit, a la Costa Brava.
 

Al 2006, Genís Dalmau va iniciar l'implamentació d'un centre Nitrox d’última tecnologia en col.laboració amb altres centres d’immersió de L’Estartit. Després es van valorar totes les possibilitats existents en el mercat i es va prendre la decisió de treballar amb els compressors del líder d'Europa, els alemanys Bauer, amb el seu famós sistema amb membrana Btrox.
 

Aquestes instal.lacions innovadores fan de l’hotel Les Illes de L’Estartit, a la Costa Brava, un punt de referència per a tots els submarinistes usuaris de Nitrox. 
 

Les dades impressionen
 

3 compressors Bauer de 650 L/min
 

1 compressor Bauer Nitrox de 650 L/min i un emmagatzematge de 35 ampolles de 50 L / 300 bar ( 525'000 L = 175 Bot/ 15 L/ 200 bar)


Amb orgull podem dir que és el centre més gran realitzat per l’empresa Bauer a Europa, i està en funcionament des de l'any 2007.
 

Hi ha mescles de 32% i de 36%, però es poden demanar mescles especials per immersions particulars. Les instal.lacions són d’última tecnologia i es poden visitar prèvia demanda, per veure les impressionants estructures de l’emmagatzematge. El centre compta amb personal fixe i funciona tot l’any.

A l’Hotel Les Illes de L’Estartit, a la Costa Brava, et poden facilitar més informació dels cursos i les mescles existents.
 

Un gran avantatge del centre de Nitrox és la seva ubicació, situat directament en el port i a pocs metres dels vaixells. Comoditat pura per als submarinistes, el subministrament de les ampolles es fa directament davant del vaixell, un altre punt molt favorable de l’Hotel Les Illes de L’Estartit.

Lloguer d'equip

Tens títol d’immersió però et fa falta l’equip?
 

No et preocupis, el centre d’immersió Les Illes disposa d’una àmplia oferta de lloguer d’equips complets de totes les talles. Tots els articles són de la coneguda marca Mares i estan en perfectes condicions. També es lloguen focus i altres productes especials. Recomanem reservar amb antelació l’equip desitjat.

I TAMBÉ TENIM TOT AIXÒ PER A TU...

Habitacions Diving Activitats Ofertes Galeria d'imatges